Jul 27, 2007

Της Παρασκευής

Για κοίτα τώρα, που όλοι οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι που τόσα χρόνια έκραζαν τον Κόκκαλη που κρατούσε στην ομάδα το “κωλόπαιδο”, τώρα έχουν πάρει όλοι το μέρος του “παιχταρά”.

Γιατί δεν πάνε και αυτοί στους εργοδότες τους να ζητήσουν διπλασιασμό του μισθού τους, αφού είναι όλοι άψογοι στη δουλειά τους και αποτελούν διαφήμιση για τη δημοσιογραφία ;

Έτσι από περιέργεια για να δούμε τι θα γίνει…

Jul 25, 2007

Της Τετάρτης

Πολλά συγχαρητήρια στο Νίκο Νιόμπλια και τα παλικαράκια του.

Δεν είναι τόσο η πρόκριση στον τελικό, όσο ο τρόπος που αυτή ήρθε και που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, για το ποιος άξιζε να είναι στον τελικό της Παρασκευής.

Η ομάδα αυτή και ο προπονητής της, απέδειξαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ όπως και πολλοί άλλοι παλαιότερα, ότι η ικανότητα και το ταλέντο στην Ελλάδα υπάρχει.

Το κακό είναι ότι επιτρέπουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, να τα διαχειρίζονται καρεκλοκένταυρα λαμόγια και παράγοντες της αρπαχτής.

Μεγαλύτερο θαύμα από αυτό της Εθνικής, είναι το πώς ανακαλύψαμε όλοι σε μια εβδομάδα ότι υπάρχει και εθνική ομάδα νέων.
Για την οποία διαμαρτυρόμασταν κιόλας για την κρατική τηλεόραση, επειδή δεν έδειχνε μέχρι πρόσφατα τα παιχνίδια της.

Ας είναι όμως καλά οι παίχτες που αγωνίζονται ή θα αγωνιστούν στους τρεις μεγάλους της Αθήνας και μαθαίναμε από τις οπαδικές τους εφημερίδες και όχι μόνο (μην μείνουν πίσω και οι "αντικειμενικές"), τα "όργια" που κάνανε εντός γηπέδου σε κάθε παιχνίδι τα ταλέντα τους. Έτσι αναγκαστικά μαθαίναμε τον τόπο, τον τρόπο και τη διοργάνωση που λάμβαναν χώρα αυτά τα όργια.

Πάντως σαν λαός, δικαιούμαστε μια ειδικότερη επιστημονική μελέτη...

Την έχουμε κερδίσει με την αξία μας.