Jun 14, 2007

Της Πέμπτης

-ΚΡΙΜΑ !!!

-χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για διπλό και κάποιες περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο.
Ματσάρα…
Όλα τα διαιτητικά λάθη που έγιναν τα παραβλέπω και ως ένα βαθμό το δικαιολογώ κιόλας αλλά μου έμεινε η πίκρα της τελευταίας φάσης.
Είναι φάση που δεν σου δίνει το δικαίωμα να διορθώσεις το διαιτητικό λάθος γιατί απλά τελειώνει το παιχνίδι. Και δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν το είδαν… δύο παίχτες ήταν όλοι κι όλοι μες στη φάση και δεν είναι και φάουλ πάνω στη μπάλα για να μπερδευτείς.

-το ριπλέυ της τελευταίας φάσης γιατί δεν το έδειξαν άραγε…

-το παρήγορο για μας τους γαύρους είναι ότι ο πολυδιαφημισμένος πρωταθλητής Ευρώπης, χρειάστηκε να δημιουργήσει διαιτητικό κλίμα πριν το παιχνίδι και χρειάστηκε την στραβομάρα ΤΡΙΩΝ διαιτητών για να μην χάσει το πλεονέκτημα έδρας από τον Ολυμπιακό του Γκέρσον που μέχρι και πριν δυο βδομάδες ήταν ένα συνονθύλευμα ακριβοπληρωμένων παιχτών.

-πολλά μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια της και εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο τυχεροί γιατί χθες μόνο αυτό μας έλειψε.

-καταραμένες βολές…

1 comment:

Γιωργος Κεντρωτης said...

Σύγγαυρε, συμφωνώ απολύτως. ¨εχω το καλό προαίσθημα ότι θα τους νικήσουμε 2-3. Μπαίνε, άμα θέλεις, στο Ερυθρόλευκο Μετερίζι μου(www.erythrolefkometerizi.blogspot.com).