Aug 24, 2007

Της Παρασκευής

Ας δούμε για λίγο τους δύο μονομάχους…

Από την μια ο Ολυμπιακός έχει πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα.
Στο κέντρο οι παίχτες του δεν έχουν “δέσει” ακόμα, αφού ο Γκαλέτι με τον Λεντέσμα είναι νέοι και έχουμε και την απουσία του Τζόλε, ο οποίος από ανεπαρκής πέρσι, έγινε φέτος πιο πολύτιμος από όλες τις φετινές μεταγραφές.
Στην επίθεση τα πράγματα είναι χλομά, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, που δεν αποτελεί κριτήριο, δεν είχαμε εύκολο γκολ. Ο Λούα Λούα που κάτι έδειξε, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει θέση και να πάει στα αριστερά. Ποιος λοιπόν θα βάλει γκολ ο Κοβάσεβιτς ;

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός κεντάει… στην άμυνα δεν περνάει τίποτα, ούτε καν ο άνεμος. Ο Βύντρα ανεβασμένος γιατί φεύγει Γερμανία, ο Γκούμας μένει αλλά είναι πιο έτοιμος και σίγουρος από ποτέ, ο Φύσσας καλύτερος και πιο γρήγορος στα 34 απ’ ότι ήταν στα 24, για τους δύο ξένους κεντρικούς αμυντικούς (Σαριέγκι & Εναρκαρίρε) τα λόγια είναι περιττά, τελικό UEFA ο ένας, Primera Division ο άλλος.
Στο κέντρο ότι και να πούμε είναι ιεροσυλία, αφού το ήδη καλύτερο κέντρο της Ελλάδας από πέρσι, έγινε ακόμα καλύτερο με την προσθήκη του “δεν γυρίζω στην Ελλάδα” Καραγκούνη. Του παίχτη του οποίου η φανέλα βρίσκεται κρεμασμένη στο Μεάτσα και που στην Μπεμφίκα, ακόμα κλαίνε από την φυγή του. Αν δίπλα του τώρα προσθέσουμε τον Μάτος, με τις δίμετρες μπαλιές του, τον Τσίολη, τον Νίνι, τον Λεοντίου, τον Δημούτσο που θέλει εκδίκηση για το 1-4 και το Ρομέρο… τι μπορεί να πει κανείς ; μακάρι να έπαιζαν 16 παίχτες για να χώραγαν όλοι.
Στην επίθεση… Εντιογέ και τέλος.

Μετά τα παραπάνω όπως καταλαβαίνετε… βοήθα Παναγιά μου… ας μας λυπηθεί ο Θεός + + + + + + +

-θα μας λυπηθεί άραγε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή ή θα συνεχίσει και πάνω απ’ τα τέσσερα ;

-Αυτός ο Έμπεντε δεν κάνει στην ΑΕΚ ; ο τερματοφύλακας που ψάχνει να πάρει, θα είναι καλύτερος από τον Μορέτο που τον πήρε και τον πληρώνει για πρώτο ;

-άκουσα από ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ότι ο Μορέτο δουλεύει πολύ κάθε μέρα έτσι ώστε να γίνει καλύτερος και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο, αφού μέχρι τώρα δεν έχει πείσει. Να υποθέσω λοιπόν, ότι αν συνεχίσει έτσι για κανά δυο χρόνια ακόμα, τότε θα μιλάμε για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.

No comments: