May 7, 2007

Της Δευτέρας

-συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το Ευρωπαϊκό.
Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, στο οποίο η ΤΣ.Σ.ΚΑ απέδειξε γιατί είναι τόσο μεγάλη ομάδα τα τελευταία χρόνια, κατάφερε και κέρδισε δίκαια τον τίτλο. Δυστυχώς για τους Ρώσους, δεν έφτανε μόνο ο Παπαλουκάς, παρόλα αυτά, πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι χωρίς να πτοούνται από την έδρα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελικός γινόταν στην έδρα του Παναθηναϊκού. Με βάση την χθεσινή εικόνα, αν γινόταν οπουδήποτε αλλού το παιχνίδι, οι Ρώσοι θα ήταν νικητές. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι δίκαιος πρωταθλητής αφού ήταν όλη τη χρονιά σοβαρός και δεν είναι και καμιά ομάδα της πλάκας, αλλά σοβαρή ομάδα, με σοβαρό προπονητή και σοβαρούς παίχτες. Με λίγα λόγια ομάδα.

-ας ελπίσουμε ότι οι Αγγελόπουλοι θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Παναθηναϊκού, κάνοντας την αρχή παίρνοντας έναν πολύ καλό και σοβαρό προπονητή και κάνοντας πολύ υπομονή.

-στον Ολυμπιακό πρέπει να αναβαθμιστούν οπωσδήποτε, τα φιντάνια που ήταν υπεύθυνα για την φυγή του Παπαλουκά. Οι άνθρωποι βλέπουν μπάσκετ, όχι μαλακίες…

-μακάρι να χαλαρώσουν τώρα λίγο στον Παναθηναϊκό και να χάσουμε αξιοπρεπώς στον τελικό, αν τελικά περάσουμε.

-την καλύτερη επιλογή πάντως, την έκανε ο Λάκοβιτς. Ποιος κάθετε τώρα να πανηγυρίζει μες τη ζέστη…

-βλέποντας το Final Four, διαπιστώθηκε ότι θέλουμε ακόμα πολύ δουλεία και υπομονή για να βρεθούμε ξανά εκεί με αξιώσεις.

-ευτυχώς πάντως για εμάς, που έχει και ποδοσφαιρική ομάδα ο Παναθηναϊκός.

No comments: