May 24, 2007

Της Πέμπτης

-πρώτα απ’ όλα, πολλά συγχαρητήρια στην Μίλαν.Με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια.

-από ‘κει και πέρα, σαν τελικός, προσωπικά δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε από αυτό που είδα.
Σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος τελικός που έχουμε δει αλλά ούτε και ο χειρότερος.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να θυμάσαι εκτός από τις δυο τρίπλες του Κακά και του Αλόνσο. Τα μεγάλα ονόματα των ομάδων δεν βρέθηκαν και στην καλύτερη τους μέρα για να δούμε το κάτι παραπάνω… φάσεις πολλές δεν έγιναν για να συγκινήσουν τον κόσμο και γενικά μου φάνηκε άχρωμο το ματς.
Στο τέλος που μείωσε η Λίβερπουλ και άναψαν λίγο τα αίματα κάτι πήγε να γίνει, αλλά μια ο και καλά τραυματισμός του Γκατούζο, μια τα τρία λεπτά καθυστερήσεων, μια η αλλαγή που έγινε σε αυτό το διάστημα και μια ο διαιτητής που βιαζόταν να φύγει και σφύριξε πιο νωρίς, μας στέρησαν έστω και για λίγο το ενδιαφέρον.

-ο Ιντζάγκι βγαίνει αλλαγή πριν την λήξη και από κάτω από το όνομα του γράφει 9.935m.
Ακριβώς όσο χιλιόμετρα τρέχουν τα δικά μας αμυντικά χαφ σε δύο Κυριακές και μετά βγαίνουν οι προπονητές τους και λένε ότι τα παιδιά είναι κουρασμένα και γι’ αυτό δεν απέδωσαν.

-τους Άγγλους τους είδατε στο τέλος ;
Αντί να βρίζουν τον Μπενίτεθ για τα λάθη του, τον Τζέραρντ που δεν προσπάθησε περισσότερο, την διοίκηση που δεν έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι, αντί να τους βρίζουν όλους μαζί γιατί η ομάδα δεν έκανε τίποτα φέτος, αντί να σπάσουν τα καθίσματα του γηπέδου επειδή χάσανε, αντί να φύγουν πριν την απονομή…
Τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας τους όταν ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, δεν έφυγε κανένας πριν την λήξη, αποθέωσαν τους παίχτες τους στο τέλος και παρακολούθησαν όλοι, την Μίλαν να σηκώνει την κούπα.
Α, τους βλάκες…

-το κακό είναι ότι η Μίλαν έφτασε τα 7 κύπελλα πρωταθλητριών και απομακρύνθηκε κι άλλο από τον Ολυμπιακό.

-κάποιος θα πρέπει να πει στις οπαδικές φυλλάδες, ότι κάτι τέτοιες μέρες καλό είναι, πρώτο θέμα να είναι το γεγονός που ασχολείται όλοι η Ευρώπη και όχι οι παπαριές που μας φλομώνουν κάθε μέρα.

-πολλά συγχαρητήρια και στη ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Final Four.
Δεύτερη νίκη επί της Χονβεντ εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (11-9). Άντε μπας και δούμε καμιά Ευρωπαϊκή διάκριση.

No comments: