Jun 5, 2007

Της Τρίτης

-ένα σχόλιο για τα διαρκείας της ΑΕΚ.
Άκουσα τις τιμές των εισιτηρίων και πραγματικά ζήλεψα τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα ο Ντέμης.
Έχει εισιτήρια για όλες τις τσέπες και έχει καταλάβει ότι απευθύνεται σε Έλληνες φιλάθλους-οπαδούς και όχι σε Άγγλους ή Γερμανούς.

Οι τιμές που άκουσα, ξεκινάνε στην πλειοψηφία τους, από τα 130 ευρώ ως τα 270 ευρώ.
Έχει έκπτωση στις τιμές, για αυτούς που είχαν διαρκείας τα προηγούμενα 3 χρόνια, δείχνοντας έτσι ότι τους εκτιμά και τους σέβεται και ότι δεν περνά απαρατήρητη από τη διοίκηση η “προσφορά” τους.
Έχει φθηνές τιμές για την επαρχία, 130 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, αφού σέβεται το κόπο και τα έξοδα που θα κάνουν οι άνθρωποι για να έρθουν στην Αθήνα και δεν τους επιβαρύνει παραπάνω δείχνοντας τους ότι τους θέλει και αυτούς κοντά στην ομάδα.
Έχει οικογενειακά εισιτήρια, φοιτητικά εισιτήρια και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Όλη αυτή η διαχείριση, δείχνει ότι ο Ντέμης θέλει όλο τον κόσμο κοντά στην ομάδα και όχι μόνο κάποιους, επιλεκτικά.

Και βέβαια προσδοκά στο κέρδος αλλά από πολλούς, παίρνοντας τους λίγα και όχι από λίγους, παίρνοντας τους πολλά.

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται, για αυξήσει η ΑΕΚ τα έσοδα της.
Δεν το κάνει γιατί είναι καλό παιδί ή καλός χριστιανός, αλλά το κάνει με τον σωστό τρόπο και όπως πρέπει να γίνεται σε μια σοβαρή επιχείρηση.

Θέλει να κάνει την ΑΕΚ εύκολα προσιτή και στον ΑΕΚτζή, αλλά και στον ουδέτερο φίλαθλο που θέλει να πάρει το παιδί στο γήπεδο ή να πάει γιατί του αρέσει η μπάλα.

Και γενικά δείχνει ότι έχει σκεφτεί τον απλό Έλληνα φίλαθλο ή οπαδό και τις πραγματικές οικονομικές του δυνατότητες, χωρίς να εκμεταλλεύεται την αγάπη του για την ομάδα. Κάθε καλοπροαίρετος οπαδός μπορεί να το διαπιστώσει αυτό.

Αυτή βέβαια την δυνατότητα, του την δίνει και το αχανές ΟΑΚΑ και αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που θέλει να χτίσει μεγάλο γήπεδο και όχι μόνο η δύσκολη αποπληρωμή της χρηματοδότησης ενός μικρού γηπέδου.

Δυστυχώς όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν δείχνει τουλάχιστον να θέλει ο δικός μας πρόεδρος, αφού πάντα θα υπάρχουν άρρωστοι γαύροι οι οποίοι θα πληρώνουν το φθηνότερο διαρκείας 450-500 ευρώ μέσω συνδέσμου και μετρητά !!!

Το να κανονίσεις να δεις τον Ολυμπιακό έχει καταντήσει σαν να κανονίζεις διακοπές και όπως πάει σε λίγο θα στοιχίζει και το ίδιο, ειδικά αν θελήσεις να πάρεις και παιδία σου μαζί.

No comments: